Veel Gestelde Vragen 

 

Q:  Wat is de Value Stars Newsletter ?
A:
  Onder de button ‘Newsletter’ vindt u een uitgebreide uiteenzetting van hetgeen wij aanbieden.

 

Q:   Waarom zou ik een abonnement op de Value Stars Newsletter nemen? 

A:  Voor een ieder die het beheer van zijn/haar beleggingsportefeuille graag in eigen handen houdt, is goed beleggingsadvies onmisbaar.  De huidige kredietcrisis biedt buiten een hoop ellende ook vele interessante beleggingsmogelijkheden, maar het is niet gemakkelijk de waardevolle bedrijven te herkennen. Zelfstandig een beleggingsportefeuille samenstellen vereist gedegen ondezoek, en niet iedereen beschikt over de tijd en/of kennis om dit succesvol uit te voeren. Een abonnement op de Value Stars Newsletter neemt u een hoop van het werk uit handen.
De internationale bedrijven die wij in onze Newsletters en Special Reports beschrijven zijn allen zogeheten ‘value’ bedrijven die voldoen aan de beleggingscriteria van beleggers als Warren Buffett. Het zijn veelal relatief onbekende en ondergewaardeerde bedrijven die hype-ongevoelige producten fabriceren; producten die onlosmakelijk verbonden zijn met het dagelijks leven. Alle bedrijven die wij in onze publicaties beschrijven hebben een verwachte koersstijging van 30% - 50% binnen 12 maanden na publicatie. Twaalf Newsletters per jaar, periodieke Special Reports en het 14 delige Value Stars e-Book geven u op jaarbasis vele waardevolle beleggingstips voor uw portefeuille.

Q:  Hoe kom ik meer te weten over Value bedrijven, Value beleggen en de Value criteria die beleggers als Warren Buffett hanteren?

A:  Als u eerst wat meer wilt weten over ‘value’ bedrijven en de beleggingsbasis van onze publicaties is het wellicht een idee een kijkje te nemen op www.warrenbuffettebook.com. Hier kunt u zich aanmelden voor gratis  ontvangst van ons Value Stars e-Book, een 14 delig verhaal met allerhande financiële informatie over de huidige kredietcrisis, het mondiale bankwezen en uitleg over ‘value’ bedrijven. 


Q:  Hoe kan ik me abonneren op de Value Stars Newsletter ? 

A:  Op de startpagina van deze site vindt u een donkerblauwe button waarmee u een jaarabonnement kunt initieren. Klik op deze button en de instructies wijzen u de weg. Onze online betalingstransacties worden uitgevoerd door de firma MultiSafepay, te Amsterdam. Voor meer informatie omtrent deze 'Payment Service Provider' verwijs ik u naar www.multisafepay.com  Na ontvangst van uw betaling krijgt u van ons per email een betalingsbevestiging toegestuurd alsmede een loginnaam en wachtwoord. Met de ontvangen inloggegevens heeft u toegang tot de website en al onze publicaties.


Q:  Kan ik m'n inloggegevens  wijzigen?

A:  Ja. Als u met de initiële inloggegevens toegang tot de website hebt verkregen heeft u de mogelijkheid zowel uw loginnaam als wachtwoord naar gelieve te wijzigen.

 

Q:  Ik ben m'n wachtwoord vergeten. Wat nu ?

A:  Onder het login gedeelte vindt u de button 'wachtwoord vergeten'. Als u hier klikt wordt gevraagd naar loginnaam en emailadres. Als we uw verzoek hebben ontvangen wordt naar het door u opgegeven emailadres een nieuw wachtwoord gestuurd.


Q:  Ik heb m'n inloggegevens ontvangen maar het lukt me niet om op uw website in te loggen ? 

A:  De ontvangen inloggegevens dient u letterlijk in te voeren. Lukt het nog steeds niet dan is een herstart van uw pc wellicht een idee, of inloggen op een andere computer. Het zou kunnen dat de instellingen voor uw pc moeten worden aangepast.


Q:   Hoe kan ik beleggen in de Value bedrijven die in uw Newsletters en Special Reports worden beschreven ?

A:  De Value bedrijven die wij in onze publicaties beschrijven staan alle genoteerd aan grote internationale effectenbeurzen. U kunt de aandelen aankopen via uw eigen bank of via betrouwbare internetbrokers. Een internetbroker met wie wij goede ervaringen hebben is BinckBank. BinckBank is diverse keren uitgeroepen tot beste internetbroker van Nederland en hanteert doorgaans aanzienlijk lagere aan- en verkooptarieven dan de ‘gewone’ banken. Voor meer informatie kunt u terecht op  www.binck.nl


 

Voer uw naam en email adres in voor een gratis download van het Gold Stars Special Report: "Goud Bubble"?