Als nieuwe belegger........

Als nieuwe belegger in Value aandelen heten wij u van harte welkom. Wij hopen dat u aan uw belegging veel plezier zult beleven. U kunt het plezier nog wat vergroten door niet overhaast te werk te gaan.

Onze strategie is voor uw belegging een zo hoog mogelijk rendement op lange termijn te realiseren. Beleggen in Value aandelen doen wij op de internationale beurzen. Om de kans op een goed resultaat zo groot mogelijk te laten zijn, adviseren wij u aan onderstaande punten goede aandacht te besteden.

Zoek de juiste bank of broker. U bent het meest flexibel als u een internet broker neemt. U kunt dan altijd snel reageren als dat noodzakelijk mocht zijn en de tarieven voor het verrichten van aan- en verkopen zijn vaak een stuk lager dan bij de gewone banken.

Er zijn verschillende brokers te vinden op het internet. Wij kunnen BinckBank en Alex van harte aanbevelen. Zij kunnen handelen in alle aandelen die wij beschrijven in onze Value Stars Newsletter. BinckBank heeft vestigingen in Nederland, België en Frankrijk.

Voordat u begint te beleggen, adviseren wij u eerst wat meer vertrouwd te raken met de Value aandelen. Het beste kunt u de laatste Value Stars Newsletters, Special Reports en e-Book delen eens op uw gemak doorlezen. Als nieuwe abonnee heeft u immers toegang tot het gehele archief. Maak er gebruik van. U kunt zonder probleem bij uw internet broker een modelportefeuille aanmaken waarin u de aandelen kunt volgen zonder dat u ze meteen hoeft aan te kopen.

Onze nieuwsbrief is een doorlopend proces. Afhankelijk van het moment dat u instapt, kunnen de aandelen hoger of lager genoteerd staan dan het moment waarin wij ze in onze portefeuille hebben opgenomen. Uw succes hangt af van uw koopmoment.

Veel brokers hebben grafieken waarbij de dagelijkse koersbeweging zichtbaar is over een lange periode. Dat kan u helpen bij het vinden van een goede aankoopkoers.

Werk altijd met limieten. Een scherpe inkoop is uw eerste winst. Vaak moet u bij een scherpe aankooplimiet wel eens wat meer geduld hebben.

Value aandelen kunnen hevig fluctueren in koers. Voordat u een aandeel koopt, verdient het aanbeveling de dagelijkse koersbewegingen wat te bestuderen aan de hand van bestaande grafieken.

Vergeet niet op tijd winst te nemen. Als u een koersstijging van 50% of meer gerealiseerd hebt moet u een aantal aandelen verkopen, ongeacht of een dergelijk aandeel in de Newsletter nog als koopwaardig wordt aangeduid.

Een goede spreiding van uw beleggingen is zeer belangrijk voor het verminderen van het risico. Beleg nooit meer dan 5% van uw portefeuille in één Value aandeel.

Hopelijk vond u deze adviezen behulpzaam. Heeft u zelfs nog tips om de beginnende belegger beter op weg te helpen, dan horen wij die graag van u.


Met vriendelijke groet.

Value News Publishing N.V.

Voer uw naam en email adres in voor een gratis download van het Gold Stars Special Report: "Goud Bubble"?